27. kesäkuuta 2010

Allotria

Olemme käyneet Tepon kanssa muutamaan otteeseen Hämeentien Siltasessa syömässä aamupalaa. Sinänsä se on ollut ihan hyvää, mutta palvelu taas on ollut yleensä hidasta ja välillä jopa huonoa.

Photobucket

Nykyisin katson melko usein
eat.fi -palvelusta, mitä ravintoloista sanotaan ja Siltanen on saanut myös siellä suhteellisen huonot arvosanat ja olen valitettavasti samoilla linjoilla niiden palautteiden kanssa. Koska lähellä ei ole ollut oikein muutakaan, niin olemme päätyneet sinne näistä seikoista huolimatta. Tässä muutama lainaus Eat.fi-palvelusta:

"...Hipster blondi antaa pienen pullon ja ottaa enemmän rahaa vähemmästä määrästä olutta. Pöydässä huomattiin tilanne, että on liikaa veloitettu. Kun asiasta huomautettiin, niin vastaus oli "hetkinen, käyn tuolla". Vaalea tukkainen tarjoilija ei tullut takaisin. Terassille mentäessä takaisin näimme kuinka hän pyöräili karkuun pitkin hämeentietä..."
"Käännyin ympäri tiskillä, kun sinänsä ystävällinen tarjoilija kertoi aamiaisjonon olevan tunnin mittaisen."

Työkaverini Tuomas suositteli muutama viikko sitten Allotria-nimistä ravintolaa ja päätimme käydä testaamassa sitä. Siltasesta on kyseiseen ravintolaan vain noin viiden minuutin kävelymatka ja täytyy sanoa, että olimme positiivisesti yllättyneitä.

Tarjoilija oli todella palvelualtis ja piti huolta asiakkaista. Ruoassa ei kestänyt kauaa ja hintakin oli Siltasen tasolla.
Photobucket
Tässä on kuva kala-aamiaisesta. Tämän lisäksi ateriaan kuului leipää, kahvia, teetä, appelsiinimehua ja puuroa niin paljon kuin jaksoi syödä.
Photobucket
Liha-aamiaiseen sisältyi tämän lautasen lisäksi samat lisukkeet kuin kala-aamiaiseen. Myös kasvisaamiaisvaihtoehto löytyi.
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi