6. kesäkuuta 2010

Alexander Wangin alennusmyynnit!

Jippii, jippii, jippii!!! Aivan mahtavaa! Satuin eksymään yhden lempisuunnittelijani nettisivuille ja siellä olikin alennusmyynnit käynnissä. Paitoja ja mekkoja voi nyt todellakin ostaa hyvin hinnoin. Kyseessä on Alexander Wangin oma nettikauppa. Valikoin heti kasan vaatteita, mutta kuinkas sitten kävikään... Eihän niitä toimiteta Suomeen. Tyypillinen tilanne.

Nyt ei auta kuin pommittaa muutamaa Jenkeissä asuvaa kaveria, jos vaikka voisin tilata heidän kauttaan...

Photobucket
Nuo molemmat yllä olevat mekot olisivat erinomaiset alusmekoiksi monien mekkojen kanssa, joita minulla on, samoin kokeilisin niiden kanssa t-paitayhdistelmiä. Kengät ovat ihanat, mutta niihin en viitsi sijoittaa tällä hetkellä, sillä nuo mekot ja paidat ovat tällä hetkellä minulle tärkeämpiä.

Photobucket
Armeijahenkinen paita olisi ihana. Keskimmäisessä pidän hihoista ja jälkimmäinen taas menisi aluspaidaksi monien paitojeni kanssa.

Koska olen aiemmin laittanut esiin myös joitain miehille sopivia vaatteita, tässä tulee muutama löytöni myös teille. Nuo molemmat paidat ovat ihanan rentoja ja kuitenkin simppelin tyylikkäitä.

Photobucket

Kuka on Alexander Wang?
Alexander Wang on 26-vuotias yhdysvaltalainen muotisuunnittelija, joka julkaisi ensimmäisen naistenmallistonsa vuonna 2007. Lisätietoja löytyy luonnillisesti Wikipediasta. :)

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi