29. toukokuuta 2010

Yksi lauantai elämässäni: Indiedaysin miittiä ja ravintoloita

Lauantai oli ihanan virkistävä. Vaikka olikin vapaapäivä päivätyöstäni, olin kuitenkin niin sanotusti puoliksi töissä, sillä edessä oli Indiedaysin bloggaajapäivä.

Aamu alkoi kuitenkin aamiaisella Ekbergissä. Paikka oli melkoisen täynnä siinä klo 9.30 aikoihin, mutta saimme kuitenkin pöydän. Teppo otti buffet-aamupalan (hinta 18€) ja minä tyydyin kiireen vuoksi katkarapuleipään ja kahviin.

Ekberg

Valitsimme aamiaispaikaksi tämän kahvilan, sillä se oli lähellä Indiedaysin toimistoa, jonne olin matkalla. Yleensä olemme syöneet aamiaisen Tin Tin Tangossa tai Siltasessa jos emme ole jaksaneet tehdä ruokaa itse kotona.

Ekberg

Teppo joutui jäämään kahvilaan hetkeksi yksin, kun minä riensin Indiedaysin toimistolle. Vaikka kuvassa hän näyttä hieman vihaiselta, hän ei sitä kuitenkaan ollut (ainakaan tietääkseni). :)

Indiedays

Indiedaysin toimisto on minusta ihana. Siellä on aina hyvä tunnelma, mikä osaksi jotuu varmasti vanhasta tiilitalosta, jossa se sijaitsee. Bloggaajatapaamisessa oli myös ihana tunnelta. Ihmiset olivat iloisia ja tämä tunnelma tarttui minuunkin loppupäiväksi.

Jenni
Carrying with me
Steven shoes
Muistoja
Indiedays

Kävimme lounaalla aasialaisessa ravintolassa, joka oli minusta todella hyvä. Ei kuitenkaan Dong Bei Hu -ravintolan tasoa, mutta lounasbuffetti toimi erinomaiseti (Donkkariin kannattaa mennä lounasajan ulkopuolella ja tilata haudutettua munakoisoa sekä kanaa ja paprikaa -ateriat).

Restaurant Asia

Iltapäivällä käväisin Gilles et Dada -liikkeessä Albertinkatu 22:ssa ja tuli taas löydettyä vaikka mitä ihania juttuja. Alla olevassa kuvassa on hihahuivi, joka on tehty miesten paidasta.

If you weren't here

Toinen asia, mihin ihastuin oli tämä laukku. Se sai minut hymyilemään. Toisinaan ostan joitain asioita vain siksi, että ne saavat minut hyvälle tuulelle tai jopa nauramaan. Ja tämä laukku teki sen tehtävän. :)

Bag

Veikkaan, että ensi viikolla käyn hakemassa sieltä laukun lisäksi tuon ihanan silkkisen pallomekon, joka on tuossa alla. Hintaa sillä oli muistaakseni suunnilleen 150€.

Gilles et Dada
Kotimatkalla käväisin myös Bulevardilla katsastamassa joitain kenkiä Nina's -liikkeessä.
miu miu
Nämä Miu Miu -ihanuudet maksavat 420€. Haluaisin ne todella paljon, muttei niiden ostossa ole varmastikkaan järkeä. Syntymäpäiväni lähestyvät ensi kuussa ja olisi ihan mukava jos joku lukisi tätä blogiani ja löytäisi tämän kommenttini... :D

Alla olevat Givenchyn kegät olivat kanssa aivan mielettömät. Jos minulla olisi tällaisia kenkiä (joku päivä toivottavasti on), kävelisin niissä aina. :)
Givenchy

Illalla menimme illalliselle Farouge-ravintolaan ja se oli aivan mieletön kokemus. Ruoka oli aivan loistavaa. Indiedaysin Esa sanoi, että tämä olisi hyvä ravintola viedä nainen ulos treffeille ja olen tässä kyllä täysin samaa mieltä. Joten laittakaa miehet tämä vinkki ylös! :)

Farouge

Farouge

Farouge
Farouge

Ilta päättyi Cubaan, mutta kotiin kerkesimme jo ennen puolta yötä. Kuvassa Mou Mou -blogin Iina ja Yummy!-blogin Jenni.

Cuba

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi