2. toukokuuta 2010

Vogue iPadille tai Kindlelle kiitos.

Eräs asia on harmittanut minua jo hetken aikaa ja se on ulkomaisten lehtien hinnat. ELLE -lehden saisi 10 dollarin hintaan vuodeksi Jenkeissä, mutta Suomeen tulee postituskulut päälle, joten hintaan lisätäänkin postikuluja 66 dollaria ekstraa per vuosi. Voi ei. Eli yhteensä 76 dollaria... Ei hyvä. Tämä on valitettavasti liikaa. Elän siinä toivossa, että nämä lehdet tulisivat mahdollisimman nopeasti iPadille tai jollekkin muulle vastavalle laitteelle...
Home
Toistaiseksi ei Applen iPadille eikä Amazonin Kindlelle löydy Vogueta, ei Elleä, eikä InStyle-lehteä tai mitään muutakaan muotilehteä. Voguen Anna Wintour sanoi viime kuussa, että he miettivät strategiaansa iPadille, mutta ennen sitä tulee kyseiseltä lehdeltä ulos uudet nettisivut (näillä näkymin elokuussa) ja he keskittävät niihin nyt kaikki voimavaransa. Sen jälkeen he miettivät vasta iPadia. Minusta tämä on heiltä mahdollisesti iso moka, etenkin jos ELLE ehtii ensin... ELLE on toistaiseksi myydyin muotilehti maailmassa.

Vaikka muotilehdet eivät näitä markkinoita ole vielä löytäneet, satukirjat sen sijaan ovat huomanneet uusien teknologieoiden tuomat mahdollisuudet. Kannattaa katsoa tuo alla oleva video, mikäli ette ole sitä vielä nähneet:

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi