3. toukokuuta 2010

Tietokoneen laukku

Kannettava tietokoneeni on oikkuillut tänään pahemman kerran. Kursori näyttää liikkuvan itsestään. Toivon, että huomenna Mac toimisi taas kunnolla, mutta pelkään pahoin ettei toivomiset auta. Korjaamoon on siis mitä luultavimmin mentävä, sillä töissä en mitenkään pärjää ilman tehokasta konetta. Etenkin kun huomenna olen koko päivän asiakkaan luona ja sen jälkeen Indiedaysin kokouksessa.

Mutta minun ei ollut tarkoitus kertoa tietokonehaasteistani vaan Macini laukusta, sillä tietokoneen suojalaukun osto on yleisesti erittäin hankalaa puuhaa. Sain kulutettua siihen kuukausi sitten useamman tunnin nettissä eri saiteilla selaillen ja lopulta löysin mieleiseni ja halusin sen jakaa täällä. Yleinen ongelma näyttäisi olevan se, että tietokonelaukut ovat yleensä erittäin miesmäisiä ja tylsiä (ainakin minusta). Olin superonnellinen kun tielleni osui tämä kuvassa esiintyvä Burberryn laukku.
ilta
Yksi läppärilaukku ei minulle kuitenkaan näyttänyt riittävän (long story), sillä tilasin vielä uuden laukun indonesialaiselta kaveriltani. Hän on tulossa Suomeen ja lupasi tuoda uuden nahkaisen laukun mukanaan. En millään malttaisi odottaa sitä vaikka kuvassa oleva laukku onkin palvellut erinomaisesti. :)

1 kommentti:

Helene kirjoitti...

Toivomiset auttoi ja kone toimii taas. :D

Jaa blogikirjoitus kavereillesi