2. toukokuuta 2010

Siivoussunnuntai

Nyt kun olen lopullisesti parantunut, aloitan viikonlopun siivouksen... Siivouksessa minulla on aina ollut sama järjestys, jossa teen siivouksen ja tässä kodissa se alkaa aina keittiöstä ja päättyy olkkariin.

Tämän siivouksen lopputulemana toivon saavuttavani sen, että poikaystäväni vanha punainen matto lentää mäkeen. En vain jostain syytä oikein tykkää viininpunaisesta... Ja toisena tavoitteena toivon olevan se, että teen päätöksen ostanko tuon alla olevan taulun vai en... Haluaisin keittiöön myös uuden lampun... No, katsotaan mitä keksin. :D

Should I buy this or not?
Kuva on Danny Robertsin. Hänestä olen puhunut täällä aiemminkin ja odotan edelleen sitä t-paitaa, missä on hänen printtinsä... :) Rakastan hänen tyyliään. Jos osaisin itse maalata tekisin luultavasti jotain tämän tyylistä tai sitten jotain hieman japanilaisempaa.

Tähän taloon on myös muuttanut uusi jäsen muutama päivä sitten ja hänestä on luvassa kuvia piakkoin. Tuossa jaloissa hän nytkin pyörii ja tuuppii jalkojani vaatien huomiota (tai luultavasti herkkuja) :)

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi