2. toukokuuta 2010

Keittiöön uutta valoa

Spring
Viikonloppuna olen miettinyt uutta lamppua keittiöön tuohon ikkunatasolle. Siivousintoiluni ohella poistin myös verhot keittiöstä, sillä en edellisistä Marimekon verhoista enää oikein pitänyt ja ajattelin, että ilman on parempi. Tosin nyt pitää kyllä metsästää siihen uudet verhot jossain vaiheessa koska keittiössä kaikuu nyt hieman.

Keittiön lamppu
Lamppujen loppusuoralle ovat päätyneet nyt nuo kolme lamppua. Kartellin lapusta olen haaveillut jo muutaman vuoden. Tosin se tuntuu olevan aika monella nykyisin. Samaa voisi kai sanoa tuosta Harri Koskisenkin lampusta... Eero Aarnion lamppu taas on ehkä hieman liian tyyris. Mietitään tätä nyt vielä hetki siis... Mikä sinusta on paras?

2 kommenttia:

HooCee kirjoitti...

Aarnion lamppu on ehkä hieman liian massiivinen ja peittävä ikkunalaudalle, mielestäni se kaipaa enemmän ilmaa ympärilleen. Koskisen lamppu taas saattaa jäädä liian huomaamattomaksi korkean ja komean ikkunan edessä.

Itse ottaisin siis Kartellin lampun, sopivan keveä, mutta kuitenkin katseenvangitsija. :)

Helene kirjoitti...

Kiitos HooCee kommentistasi! Luulen, että itse olen kääntymässä myös tähän vaihtoehtoon. Tosin veikkaan, että lamppu tulisi sittenkin vasemmalle puolelle, sillä maisemat ovat oikealla puolella kauniimmat. Ainakin nyt voi nauttia ihanasta ilta-auringosta.:)

Jaa blogikirjoitus kavereillesi