13. toukokuuta 2010

Burberryn parhaita

Keräsin mieluisia vaatteita tällä kertaa Burberryn netisivuilta. Olen siis ostamassa itselleni uutta mustaa ja valkoista kauluspaitaa ja luulen nyt vihdoin löytäneeni sen valkoisen kauluspaidan.

Tällä shoppailureissulla silmäni jäivät tuijottamaan tuota alla olevaan vyötä. Se on aivan mieletön, mutta niin on hintakin. :D
Burberry
Sitten löysin ihanan mekon ja hameen. Käyttäisin näitä varmasti töissä ja etenkin tuolle mustalle mekolle olisi tarvetta. Synttärit on ensi kuussa, joten toivottavasti eräs mieshenkilö lukee tätä blogia... ;)

Burberry
Ja tuossa alla on tuo valkoinen kauluspaita, josta mainistin postauksen alussa. Luulen, että se löytää tiensä vaatekaappiini. Olen viime aikoina käyttänyt todella paljon Dolce & Gabbanan sinistä kauluspaitaa, että uskon tämän olevan järkevä ostos. Tuon farkkupaidan ostaisin heti, mutta sieltä ei löydy enää minulle sopivaa kokoa. Harmillista... Tosin lompakkoni kiittää. :)
Burberry
Sitten miesten vaatteisiin. Etenkin tuo ensimmäinen valkoinen kauluspaita on mieleeni. Ihanat yksityiskohdat! Vinkkasin sitä jo poikaystävällenikin. :) MIelenkiintoista on muuten se, että miesten paidat ovat naisten paitoa edullisempia.
Burberry
Burberry

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi