30. huhtikuuta 2010

SHOPPING: MEIKKIPUSSIEN VALINNAN VAIKEUS

Meikkipussin osto on erittäin vaikeaa puuhaa. Olen nyt selannut useamman nettiliikkeen sivuja ja loppusuoralle on valikoitunut kolme erilaista laukkua.

Meikkipussien ostamista

Loppusuoralle pääsii mm. Louis Vuitonin pieni meikkipussi. Hinta on mielestäni kuitenkin melko kova, sillä lähes vastaavalla hinnalla tai halvemmalla saisi pienen laukun. Tuossa alla on hieman koostetta tästä.
Laukkuja juhliin
Longchampilla on mahtava valikoima laukkuja netissä ja ideana on se, että jokainen voi itse suunnitella oman laukkunsa. Eli tuota kyseistä yllä olevaa beesiä meikkipussiakin saa usealla eri värillä.

Burberryllä oli muutamaa eri meikkipussimallia. Oli beesiä, sinisävyistä ja sitten tuo vaaleanpunainen. Mitat sille olivat 22cm x 13cm. Alle listasin hieman muita minusta ihan kivoja meikkipusseja:
Burberryn meikkipussit
Mitä enemmän tätä selvitystä tein, sitä vaikeammaksi meni valinta sen suhteen, minkä ostaisi ja aloin jopa kyseenalaistamaan tuon meikkipussin ostoa. Pitäisiköhän ostaakin hieman kalliimpi laukku? Koska en tänään osannut päättää, mietin huomiseen. Yhdet kengät olen kuitenkin valinnut tänään sairastaessani. Tänään siis on ollut aikaa selailla nettiä ja ostin jopa muutaman lehden piristämään päivääni.

Lehtiä

P.S. Noita housuja ja huivia aiemmassa postauksessa McQueenilta en ole vielä ostanut, sillä haluan ensin miettiä, minkä kanssa ne sopisivat. Ja sitten aloin miettiä, että pitäisikö kuitenkin sijoittaa mielummin kenkiin... Koska loppusummaksi tulisi kuitenkin suurin piirtein sama summa.

Ei kommentteja:

Jaa blogikirjoitus kavereillesi