25. huhtikuuta 2010

N°5

Hmm... Tämä kirjoitus on miehille.

Kaikki tietävät hajuveden nimeltä Chanel N°5... Tai kaikkien pitäisi tietää, sillä se on maailman kuuluisin hajuvesi ja sitä mainostetaan säännöllisin väliajoin täällä Suomessakin. Kyseinen tuoksu on kauniissa pullossa ja sen mainoksissa on ollut malleina viimeksi ranskalainen Audrey Tautou, joka aloitti yhteistyön brändin kanssa Nicole Kidmanin jälkeen. Vaikka Audrey onkin suhteellisen nuori (33-vuotias), ei kyseinen tuoksu ole 30-vuotiaille tai minusta edes 40-vuotiaille sopiva. Äidilleni ja isoäidilleni se sopii kyllä. :)
Chanel, thanks
Joten miehet, jos olette ostamassa hajuvettä puolisollenne/tyttöystävälle/kaverille... Pitäkää mielessä, että kyseinen hajuvesi ei ole erityisen nuorekkaan tuoksuinen. Olen kuullut tämän saman nyt niin monen naisen suusta, että päätin kirjoittaa asiasta tänne blogiini.

Muutenkin, kun ostaa hajuvesiä lahjaksi on yleensä hyvä kysyä vastakkaisen sukupuolen mielipidettä asiasta ja jos sen haluaa olla yllätys, kannattaa ainakin itse vaivautua haistamaan hajuvettä ennen ostoa... Nämä ohjeet perustuvat osaksi siihen, miten poikaystäväni ei toiminut kun osti minulle kyseisen pullon muutama kuukausi sitten. :D

2 kommenttia:

Christa kirjoitti...

I smell Chanel ;) Eli..tuoksun vitoselle 26veenä :D Mutta halusin tuoksua sille..ja hankin vitosen eau premiere-version, joka on ihan saman tuoksuinen, mutta lievempi..

Helinä kirjoitti...

Marilyn Monroe kertoi 28-vuotiaana käyttävänsä chanel 5 yöpukunaan. En usko että sitä kukaan 50-luvulla piti vanhan naisen hajuvetenä. Käytin pääasiassa sitä 2-kymppisenä ja kelpaa aina vaan 20+ v. myöhemmin. Viimeksi käytin juhlissa eilen pitkästä aikaa.

Aika metsään menee jos mies ostaa hajuveden myyjän suosituksesta. Kuten mieheni tässä taannoin, ei osta enää hajuvesiä minulle :), vaikka nuorempana teki hyviä valintoja. Jos haluaa yllättää kannattaisi katsoa mitä hajuvesiä on hyllyssä ja sen listan kanssa mennä ostoksille.

Jaa blogikirjoitus kavereillesi